Šī recepte neatstās vienaldzīgu nevienu. turklāt to novērtēs arī mazie gardēži.

Reklāma

Sastāvdaļas (12 mafiniem)

9 olas, neliela paprika, 6 šampinjoni, 6 biezas šķēles siera, saujiņa spinātu, saujiņa sēklu maisījuma, garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

Ietauko mafinu pannu. Nelielā eļļas daudzumā apcep gabaliņos sagrieztus šampinjonus un papriku. 

Tos kārto mafinu pannā, pievienojot ar rokām saplēstas spinātu lapiņas (katram mafinam divas lapiņas), sieru, pievieno sēkliņas.

Sakuļ olas ar garšvielām. Pārlej katru mafinu ar sakulto olu. 

Cep cepeškrāsnī ~200 ºC temperatūrā vidēji 20–24 minūtes.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.

Pieraksties vēstkopai un divas reizes nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.

Ko tu saņemsi:

  • Daudzveidīgus komentārus un kompetentus Latvijas Mediju žurnālistu un autoru viedokļus par aktuālo
  • Ekspertu komentārus par dažādiem praktiskiem, noderīgiem tematiem
  • Aizraujošus materiālus par vēsturi, psiholoģiju, kultūru
  • Gata Šļūkas karikatūru
  • Tavā e-pasta kastītē katru ceturtdienu