Viens no sildošajiem dzērieniem, kas tikpat labi noder gan svētku galdā, gan pēc ilgas ziemīgas pastaigas.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 2 l ābolu sidra
  • 2/3 glāzes gaišā vai tumšā cukura sīrupa
  • 3 kanēļa standziņas
  • ½ tējkarotes krustnagliņu
  • 1 šķēlēs sagriezts citrons

Pagatavošana

1. Katliņā lej sidru, pievieno cukura sīrupu, kanēļa standziņas, krustnagliņas un citrona šķēles. Liek karsēties uz vidējas liesmas, kad uzvārās, samazina uguni un karsē 15 minūtes. Izņem garšvielas.

2. Pasniedzot katrā glāzē liek kanēļa standziņu un 2 citrona šķēlītes.  

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.

Pieraksties vēstkopai un divas reizes nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.

Ko tu saņemsi:

  • Daudzveidīgus komentārus un kompetentus Latvijas Mediju žurnālistu un autoru viedokļus par aktuālo
  • Ekspertu komentārus par dažādiem praktiskiem, noderīgiem tematiem
  • Aizraujošus materiālus par vēsturi, psiholoģiju, kultūru
  • Gata Šļūkas karikatūru
  • Tavā e-pasta kastītē katru ceturtdienu