Universālais kabacis ir labs gan cepšanai, gan konserviem visdažādākajos veidos, pat ievārījumiem, taču tikpat labi garšos arī salātos. Ātri un veselīgi!

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 1 neliels (ap 10 cm) kabacis, 
  • 1 ābols, 
  • 1 burkāns, 
  • 1 ēdamkarote citrona sulas, 
  • 1 ēdamkarote olīveļļas

Pagatavošana

Kabaci, burkānu un ābolu nomizo un sarīvē uz dārzeņu rīves. Sastāvdaļas samaisa. 

Uzslaka olīveļļu un citrona sulu.

Salāti ir gatavi tūlītējai ēšanai.

Kabacītis.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.

Pieraksties vēstkopai un divas reizes nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.

Ko tu saņemsi:

  • Daudzveidīgus komentārus un kompetentus Latvijas Mediju žurnālistu un autoru viedokļus par aktuālo
  • Ekspertu komentārus par dažādiem praktiskiem, noderīgiem tematiem
  • Aizraujošus materiālus par vēsturi, psiholoģiju, kultūru
  • Gata Šļūkas karikatūru
  • Tavā e-pasta kastītē katru ceturtdienu