Ja garšo vistas gaļa, bet pasausā fileja jau apnikusi, var pagatavot pildītus rullīšus, ko pasniedz ar svaigajiem salātiem - gurķi, tomāti, sīpoliņš, mazliet sāls un krējuma.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 300 g vistas filejas
  • 45 g bekona
  • 20 g spinātu
  • 50 g labi kūstoša siera
  • rīvmaize un milti panēšanai
  • 2 olas

Pagatavošana

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 oC.

Vistas fileju pārgriež plakaniski. Liek uz dēlīša, uzkaisa sāli un piparus, pārklāj ar pārtikas plēvi un izklapē.

Uz filejas liek bekona šķēles, spinātus, sieru (to var sarīvēt vai sagriezt stienīšos). 

Satin stingrā rullītī un liek (ar locījuma vietu apakšā) uz šķīvja.

Sakuļ olas. Uz viena šķīvja uzber miltus, uz otra – rīvmaizi. Vistas rullīti apviļā vispirms miltos, tad olā un rīvmaizē. Liek uz pannas un apcep brūnu no visām pusēm. Pēc tam liek cepeškrāsnī un cep 15 minūtes.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.