Viena no ātri pagatavojamām salātu receptēm, kas ir pietiekami sātīga, lai aizvietotu pamatēdienu.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 500 g vistas filejas
  • 200 g šķiņķa
  • 400 g saldētu zaļo pupiņu
  • 400 g konservētu šampinjonu
  • majonēze
  • malti melnie pipari
  • sāls

Pagatavošana

Vistas fileju sagriež strēmelītēs, uzbārsta garšvielas un apcep. Zaļo pupiņu pākstis novāra sālsūdenī. 

Apcepto fileju un vārītās pupiņu pākstis liek katlā kopā ar strēmelītēs sagrieztu šķiņķi un šampinjoniem, pieber garšvielas un sautē nelielā ūdens daudzumā aptuveni pusstundu. 

Pasniedzot salātiem pievieno nedaudz majonēzes. Ja vēlas mazāk sātīgus, majonēzi var nelietot.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.

Pieraksties vēstkopai un divas reizes nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.

Ko tu saņemsi:

  • Daudzveidīgus komentārus un kompetentus Latvijas Mediju žurnālistu un autoru viedokļus par aktuālo
  • Ekspertu komentārus par dažādiem praktiskiem, noderīgiem tematiem
  • Aizraujošus materiālus par vēsturi, psiholoģiju, kultūru
  • Gata Šļūkas karikatūru
  • Tavā e-pasta kastītē katru ceturtdienu