Pēc tradicionālās cūkgaļas karbonādes receptes var cept arī cukīni vai ķirbi.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 2 cukīni
  • 3 olas
  • 100 g miltu
  • Eļļa cepšanai
  • Sāls
  • Svaigi malti melnie pipari
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Cukīni sagriež 1 cm biezās šķēlēs. Apkaisa ar sāli un atstāj sietā uz bļodas. Pēc 15 minūtēm cukīni šķēlītes nosusina papīra dvielī. Cukīni šķēles no abām pusēm apkaisa ar miltiem.
  2. Olas sakuļ ar dakšiņu, pievieno maltos piparus.
  3. Pannā lej eļļu 1 cm biezumā un uzkarsē. Cukīni šķēlītes mērc olā un liek uz sakarsētās pannas. Cep zeltainas no abām pusēm. Pasniedz karstas.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.

Pieraksties vēstkopai un divas reizes nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.

Ko tu saņemsi:

  • Daudzveidīgus komentārus un kompetentus Latvijas Mediju žurnālistu un autoru viedokļus par aktuālo
  • Ekspertu komentārus par dažādiem praktiskiem, noderīgiem tematiem
  • Aizraujošus materiālus par vēsturi, psiholoģiju, kultūru
  • Gata Šļūkas karikatūru
  • Tavā e-pasta kastītē katru ceturtdienu