Gan ūdeni, gan sulas un atspirdzinošus kokteiļus labi atvēsina ledus gabaliņi.

Reklāma

Lieliski izskatīsies, bagātinās dzēriena garšu un papildinās to ar C vitamīnu ledus gabaliņi, kuros iesaldētas ogas. 

Pagatavošana ļoti vienkārša – paredzētajā trauciņā pēc izvēles liek ogas bez kauliņa, piemēram, mellenes, avenes, kazenes, ērkšķogas. 

Ogām var pievienot arī piparmētru lapiņas un aplej ar ūdeni. Sasaldē.

Ogas ledus kubiņos.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.

Pieraksties vēstkopai un divas reizes nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.

Ko tu saņemsi:

  • Daudzveidīgus komentārus un kompetentus Latvijas Mediju žurnālistu un autoru viedokļus par aktuālo
  • Ekspertu komentārus par dažādiem praktiskiem, noderīgiem tematiem
  • Aizraujošus materiālus par vēsturi, psiholoģiju, kultūru
  • Gata Šļūkas karikatūru
  • Tavā e-pasta kastītē katru ceturtdienu