Pankūciņas var pasniegt ar skābu krējumu, biezpienu, lasi vai brūkleņu ievārījumu.
Sastāvdaļas 8 pankūkām
- 4 palieli kartupeļi
- Puse neliela sīpola(sasmalcināta)
- 50g milti
- 1 ola
- Eļļa cepšanai
- Sāls
Pagatavošana
Kartupeļus sarīvē uz vissmalkākās rīves, liek sietiņā, notecina visu sulu. Var papildus noskalot tekošā ūdenī, lai notek ciete. Visas sastāvdaļas samaisa kopā.
Uzsilda pannu, ne ļoti karstu. Liek uz pannas plācenīšus, cep no abām pusēm līdz ir zeltaini brūni.
Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.
Pieraksties LASI.LV dārza darbu kalendāra vēstkopai šeit.
Pieraksties vēstkopai un reizi nedēļā saņem LASI.LV atlasītus rakstus par dārza, dabas, recepšu tematiku.
Ko tu saņemsi:
🌱 Noderīgus padomus par dārza un mājas kopšanu, aktuālo dārza darbu kalendāru
🍏 Sezonālas un veselīgas receptes
🐾 Ieteikumus par mājdzīvnieku aprūpi
🌿 Stāstus par Latvijas dabu un vidi
⚖️ Praktisku informāciju par tiesībām un ikdienas jautājumiem