Sātīgs ēdiens no mūsu pašu sēnēm, kur eksotisku pieskaņu piešķir kokosriekstu piens un karija mērcīte.
Reklāma
Sastāvdaļas
- 500 g meža sēņu
- 400 g vistas filejas kubiņos
- 1 tomāts, sagriezts
- 1 sīpols, sagriezts
- 1 kārba kokosriekstu piena
- 3 ēdamkarotes sarkanā karija pastas
- 2 ēdamkarotes sviesta
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 2 maltas ķiploka daiviņas
- 1/2 tējkarotes sāls vai pēc garšas
- 1/4 tējkarotes piparu vai pēc garšas
- Pētersīļi dekorēšanai
Pagatavošana
Pannā uz vidējas uguns sviestā apcep vistas filejas gabaliņus, apmēram 5 minūtes, līdz tie ir viegli brūni. Pievieno sēnes, sīpolus, tomātu un ķiploku, cep vēl 5 minūtes.
Pievieno kokosriekstu pienu un sarkanā karija pastu. Kad sāk vārīties, turpina vārīt uz lēnas uguns 10–15 minūtes.
Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pasniedz ar rīsiem vai griķiem, pārkaisot ar sasmalcinātiem pētersīļiem.