Daudziem biezpiens ir neiztrūkstoša brokastu sastāvdaļa. Lai tas neapniktu, var bagātināt ar dažām piedevām, un biezpiens stabili saglabās vietu brokastu ēdienu listē.

Reklāma

Sastāvdaļas

  • 150 g biezpiena
  • 60 g marinētu sēņu
  • 80 g kūpinātas gaļas
  • 1 sīpols
  • 80 g skābā krējuma
  • 40 g majonēzes
  • sāls, pipari

Gaļu sagriež kubiņos, marinētās sēnes un sīpolu sasmalcina. Biezpienu izberž caur sietu, samaisa ar sagriezto gaļu, sēnēm un sīpolu. Pievieno piparus un sāli, krējumu un majonēzi un sajauc.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.

Pieraksties vēstkopai un divas reizes nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.

Ko tu saņemsi:

  • Daudzveidīgus komentārus un kompetentus Latvijas Mediju žurnālistu un autoru viedokļus par aktuālo
  • Ekspertu komentārus par dažādiem praktiskiem, noderīgiem tematiem
  • Aizraujošus materiālus par vēsturi, psiholoģiju, kultūru
  • Gata Šļūkas karikatūru
  • Tavā e-pasta kastītē katru ceturtdienu