Man nepatīk sarežģītas receptes, un kādreiz tā pa ātro gribas mazliet ko citu, tad nu nolēmu apvienot panējumu, bet bez dziļās cepšanas eļļā. Rezultāts sanāca pārsteidzoši labs!

Reklāma

Sastāvdaļas

  • Brieža, aļņa vai stirnas gaļa
  • Divas olas, rīvmaize
  • Sinepes vai mārrutki
  • Garšvielas

Mērce

  • Bezpiedevu turku jogurts
  • Mārrutki, majonēze

Pagatavošana

Vislabāk ņemt nogatavinātu medījuma gaļu, jo tā ir mīkstāka. Sagriež nelielos gabaliņos, apviļā sakultā olā, rīvmaizē un liek uz pannas cepties. Man patīk sakult olu ar sinepēm vai mārrutkiem, lai garša interesantāka, tāpat arī piparus pielieku rīvmaizei. Tā šoreiz sanāca ātrāk un ērtāk. Cep vienkārši uz pannas, ik pa laikam apmaisot. Kad brūns un zeltains, liek uz šķīvja. Labi iet kopā ar improvizētu mērci – bezpiedevu turku jogurts, majonēze un mārrutki. To visu sajauc kopā, liek uz gaļas un bauda rezultātu!


 

8762 Nelieli brieža, aļņa vai stirnas gaļas gabaliņi.

8763 Ola, kas sakulta ar sinepēm. 

8764 Piparus pievieno rīvmaizei. 

8766 Gaļu apviļā olā un tad liek rīvmaizē. 

8768 Cep uz pannas sviestā vai eļļā.

8769 Ēd kopā ar mērci, kas sastāv no turku jogurta, majonēzes un mārrutkiem. 

8773 Ātri un gardi!

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, Twitter, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.