Sarkans pie balta, sarkans pie balta – un rezultātā sanāk gardais biešu un siera tornītis.
Sastāvdaļas
- vārītas bietes
- mīkstais siers
- olīveļļa
- balzametiķis
- malti melnie pipari
- baziliks vai kāds cits zaļum
Pagatavošana
Vārītās bietes sagriež pabiezās ripiņās vai kvadrātos. Tāpat sagriež sieru. Kārto pamīšus līdz pat trim reizēm atkārtojot. Sasprauž ar irbulīti.
Apkaisa ar svaigi maltiem melnajiem pipariem. Nedaudz apslaka ar olīveļļu un balzametiķi. Biešu un siera uzkodu dekorē ar bazilika vai kāda cita garšauga lapiņām.
Svaigumu uzkodai piešķirs lāse svaigas citrona sulas.
Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.
Pieraksties LASI.LV dārza darbu kalendāra vēstkopai šeit.
Pieraksties vēstkopai un reizi nedēļā saņem LASI.LV atlasītus rakstus par dārza, dabas, recepšu tematiku.
Ko tu saņemsi:
🌱 Noderīgus padomus par dārza un mājas kopšanu, aktuālo dārza darbu kalendāru
🍏 Sezonālas un veselīgas receptes
🐾 Ieteikumus par mājdzīvnieku aprūpi
🌿 Stāstus par Latvijas dabu un vidi
⚖️ Praktisku informāciju par tiesībām un ikdienas jautājumiem
2.1 °C

























































































































































































































































