Daudziem biezpiens ir neiztrūkstoša brokastu sastāvdaļa. Lai tas neapniktu, var bagātināt ar dažām piedevām, un biezpiens stabili saglabās vietu brokastu ēdienu listē.
Sastāvdaļas
- 100 g biezpiena
- 100 g kūpinātas liesas gaļas
- 1–1,5 ēdamkarotes melno olīvu
- 3 vidēji redīsi
- 1 ēdamkarote mārrutku
- 80 g skābā krējuma
- šķipsna citronpiparu
- šķipsna cukura
- šķipsna sāls
Pagatavošana
Gaļu sagriež kubiņos, olīvas un redīsus ripiņās. Biezpienu izberž caur sietu, samaisa ar mārrutkiem, krējumu, gaļu, olīvām un redīsiem, pēc garšas pievieno garšvielas un viegli samaisa.
Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu.
Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.
Pieraksties vēstkopai un divas reizes nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.
Ko tu saņemsi:
- Daudzveidīgus komentārus un kompetentus Latvijas Mediju žurnālistu un autoru viedokļus par aktuālo
- Ekspertu komentārus par dažādiem praktiskiem, noderīgiem tematiem
- Aizraujošus materiālus par vēsturi, psiholoģiju, kultūru
- Gata Šļūkas karikatūru
- Tavā e-pasta kastītē katru ceturtdienu