Zināms, ka medījuma gaļu pirms pagatavošanas ieteicams nogatavināt, lai ne vien uzlabotos tās garšas īpašības, bet arī struktūra.

Reklāma

Taču, ja ir aizdomas, ka ar nogatavināšanu vien varētu būt par maz, lai stiegrainu, cietu gaļas gabalu padarītu sagremojamu, vēl viens pārbaudīts līdzeklis ir kivi. Droši vien derēs arī citrusaugļi, kuru sastāvā ir skābes. Kivi sagriež vai saspaida tā, lai no tā izdalītos sula, un to pievieno marinādei, kurā gaļu var atstāt vairākas stundas.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV redaktora vēstkopai šeit.

Pieraksties vēstkopai un divas reizes nedēļā saņem padziļinātu LASI.LV galvenā redaktora aktuālo ziņu, kompetentu viedokļu un interesantāko interviju apkopojumu.

Ko tu saņemsi:

  • Daudzveidīgus komentārus un kompetentus Latvijas Mediju žurnālistu un autoru viedokļus par aktuālo
  • Ekspertu komentārus par dažādiem praktiskiem, noderīgiem tematiem
  • Aizraujošus materiālus par vēsturi, psiholoģiju, kultūru
  • Gata Šļūkas karikatūru
  • Tavā e-pasta kastītē katru ceturtdienu