Laba uzkoda vasaras vakaram dārzā.

Reklāma

Sastāvdaļas


  • 2–3 gurķi

  • 100 g vārītas vai ceptas vistas filejas (smalki sakapāta)
  • 1 ēdamkarote krēmsiera vai grieķu jogurta
  • 1 tējkarote sinepju vai čili mērces
  • 1/2 tējkarotes ķiploku pulvera
  • Sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

Gurķus sagriež 4 cm garos gabalos un izgrebj vidu.
Sajauc vistas gaļu ar pārējām sastāvdaļām.
Pilda izgrebtos gurķus (gabaliņos) un pārkaisa ar sezama sēklām vai čili pārslām.

Gurķīši.

Izvēlies savu soctīklu platformu, lai sekotu LASI.LV: Facebook, X, Bluesky, Draugiem vai arī Instagram. Pievienojies mūsu lasītāju pulkam, lai saņemtu īpaši tev atlasītu noderīgu, praktisku un aktuālu saturu. 

Pieraksties LASI.LV dārza darbu kalendāra vēstkopai šeit.

Pieraksties vēstkopai un reizi nedēļā saņem LASI.LV atlasītus rakstus par dārza, dabas, recepšu tematiku.

Ko tu saņemsi:

🌱 Noderīgus padomus par dārza un mājas kopšanu, aktuālo dārza darbu kalendāru
🍏 Sezonālas un veselīgas receptes
🐾 Ieteikumus par mājdzīvnieku aprūpi
🌿 Stāstus par Latvijas dabu un vidi
⚖️ Praktisku informāciju par tiesībām un ikdienas jautājumiem